Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Eton mess trifle met rabarber

Eton mess trifle met rabarber

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (hetelucht: 180°C / elektrisch: 160°C). Doe de rabarber in een ovenschaal en strooi er de kristalsuiker overheen. Bedek de schaal met aluminiumfolie en zet 10-15 minuten in de oven tot de rabarber zacht is.

  2. Klop de slagroom met de poedersuiker en het vanille-extract lobbig.

  3. Verdeel over 6 glazen in laagjes de slagroom, de rabarber, de meringuestukjes en de vla. Besprenkel met het rabarbersap uit de ovenschaal en serveer.

Per portie: 403 kcal | 33 g koolhydraten | 3 g eiwit | 28 g vet

mess 

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

2.3 / 5.0 (3 stemmen)