Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
fajita

Fajita met entrecote

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe de entrecote in een plastic zakje en sla hem mals met een vleeshamer. Bestrooi de entrecote met het komijnpoeder, het gerooktepaprikapoeder, zout en peper en besprenkel hem met het limoensap. Wrijf het vlees ermee in en laat marineren terwijl je de overige vulling bereidt.

  2. Mix voor de korianderyoghurtsaus de yoghurt met de knoflook, de groene peper en de koriander in een blender of keukenmachine.

  3. Meng de paprika in een kom met de ui, de olijfolie, zout en peper. Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag. Doe het paprikamengsel erin en bak tot de paprika zachter is en goudbruin aan de randjes.

  4. Verhit een grillpan en schroei de entrecote ca. 2 minuten per zijde dicht. Leg hem op een bord, laat ca. 5 minuten rusten en snijd hem dan in plakjes.

  5. Voeg de tomaten toe aan het paprikamengsel in de koekenpan en bak tot de tomaten zachter zijn. Voeg de plakjes entrecote en de koriander toe en meng erdoorheen. Vul de tortilla’s met het mengsel en elk een lepel saus.

Per portie: 537 kcal | 61 g koolhydraten | 38 g eiwit | 13 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Rattclife en Adam Bush Foto’s: Mike English Styling: Olivia Wardle Foodstyling: Kate Wesson

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)