Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Cover voor Fajita met pico de gallo

Fajita met pico de gallo

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Was voor de pico de gallo de tomaten en snijd ze in kleine blokjes. Pel en snipper de zoete ui. Hak de jalapeñopepers fijn. Meng de tomaat met de gesnipperde ui, de jalapeñopepers, de rodewijnazijn en de olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.

  2. Snijd het rundvlees in reepjes. Pel de uien en snijd ze in ringen. Pel en snipper de knoflook. Was de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes.

  3. Verhit 2 el olie in een pan en bak er de ui, de knoflook en de paprika ca. 5 minuten in. Breng het rundvlees op smaak met zout en peper. Voeg het vlees, het komijnzaad, het paprikapoeder en het chilipoeder toe en bak 3-4 minuten mee.

  4. Gril de tortilla’s in een grillpan ca. ½ minuut per zijde. Verdeel de tortilla’s over borden en schep er het vleesmengsel op. Serveer met de pico de gallo en schep er de zure room op.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)