Foodies 01/2025
Lekker snel aan tafel
cover foodies lekker en snel aan tafel

Lees verder onder de advertentie

Cover voor Fijne ijsbergsla met garnaaltjes en cocktailsaus

Fijne ijsbergsla met garnaaltjes en cocktailsaus

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de eidooier met een staafmixer met de mosterd, de poedersuiker, 1 tl zout en de azijn. Voeg al kloppend de olie in een dun straaltje toe. Breng de mayonaise op smaak met de ketchup, de cognac, het paprikapoeder en de gembersiroop.

  2. Was de ijsbergsla en snijd hem in zeer dunne reepjes. Meng de sla met de olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Maak de lenteuitjes schoon en snijd ze in dunne ringetjes. Verdeel de ijsbergsla over borden en verdeel er de garnalen en de lenteuitjes overheen. Schep wat van de cocktailsaus over de garnalen.

Foto’s: Stephan van Raay
Servies etc.: Dille & Kamille, Lifestyle en Subba, eigen collectie

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)

Lees verder onder de advertentie