Bereiding
- Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C) met het broodkruim in een grote braadslee erin. Neem het na ca. 5 minuten, als het broodkruim goudbruin is, uit de oven, doe in een kom en houd apart. Doe 2 el olie in de braadslee, voeg de aardappels toe, bestrooi met zout en peper en schep om. Spreid ze in een enkele laag en bak ca. 25 minuten in de oven.
- Meng intussen het broodkruim met de ansjovis, de kruiden en het knoflookgranulaat. Schep de bimi om met de rest van de olie en bestrooi met zout en peper.
- Voeg, als de aardappels 25 minuten in de oven zitten, de broccoli toe en bak nog ca. 5 minuten. Leg de vis ertussen, verdeel het broodkruim over de vis en bak nog 8-10 minuten, tot de vis helemaal gaar en goudgeel is. Serveer eventueel met tartaarsaus.
Per portie: ca. 480 kcal
35 g eiwit | 19 g vet | 39 g koolhydraten
© BBC Good Food / Immediate Media Receptuur: Ailsa Burt Foto’s: Mike English Styling: Faye Wears Foodstyling: Ellie Jarvis