Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C) met het broodkruim in een grote braadslee erin. Neem het na ca. 5 minuten, als het broodkruim goudbruin is, uit de oven, doe in een kom en houd apart. Doe 2 el olie in de braadslee, voeg de aardappels toe, bestrooi met zout en peper en schep om. Spreid ze in een enkele laag en bak ca. 25 minuten in de oven.
  2. Meng intussen het broodkruim met de ansjovis, de kruiden en het knoflookgranulaat. Schep de bimi om met de rest van de olie en bestrooi met zout en peper.
  3. Voeg, als de aardappels 25 minuten in de oven zitten, de broccoli toe en bak nog ca. 5 minuten. Leg de vis ertussen, verdeel het broodkruim over de vis en bak nog 8-10 minuten, tot de vis helemaal gaar en goudgeel is. Serveer eventueel met tartaarsaus.

Per portie: ca. 480 kcal
35 g eiwit | 19 g vet | 39 g koolhydraten

© BBC Good Food / Immediate Media Receptuur: Ailsa Burt Foto’s: Mike English Styling: Faye Wears Foodstyling: Ellie Jarvis