Bereiding

1 Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3). Was de aardappels goed, dep ze droog en snijd ze in partjes. Leg ze op een met bakpapier bekleed bakblik. Bedruppel ze met een beetje olie en bestrooi ze met zout en peper. Bak de aardappels 45-50 minuten in de voorverwarmde oven.

2 Pel en snipper de ui. Snipper de augurken. Was de kruiden en schud ze droog. Snijd de bieslook in ringetjes. Hak de peterselie fijn. Meng de ui, de augurk, de kruiden, de mayonaise, de yoghurt en de mosterd door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.

3 Dep de vis eventueel droog en snijd hem in stukken. Bedruppel ze met citroensap en bestrooi met zout. Haal de vis door de bloem.

4 Verhit 2 el olie in een pan met antiaanbaklaag. Bak de vis hierin al roerend 4-5 minuten aan. Serveer de aardappelpartjes en vis met de remouladesaus.