Flammkuchen met geitenkwark, mosterd en spek
Eenvoudig
45 minuten bereidingstijd45 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Verwarm de oven voor (elektrisch: 275°C / hetelucht: 250°C). Roer de geitenkwark los en meng er de mosterd doorheen. Breng op smaak met zout en peper.
Rol het deeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk het deeg met het kwarkmengsel. Snijd het spek grof. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringen. Verdeel het spek en de bosuitjes over het kwarkmengsel.
Bak de flammkuchen in 10-15 minuten goudbruin in de oven. Dop intussen de tuinbonen en blancheer ze ca. 2 minuten in kokend water met wat zout. Koel de tuinbonen af in koud water en dubbeldop ze.
Meng de tuinbonen met de olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Serveer de flammkuchen warm en verdeel de tuinbonen eroverheen.