Foodies 01/2025
Lekker snel aan tafel
cover foodies lekker en snel aan tafel

Lees verder onder de advertentie

flammkuchen

Flammkuchen met kleurrijke tomaten

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 275°C / hetelucht: 250°C). Rol het vers flammkuchendeeg met het meegeleverde bakpapier uit op een bakblik. Vouw de rand van het deeg ca. 1 cm naar binnen en druk stevig aan.

  2. Bestrijk het deeg tot aan de rand met de crème fraîche. Verdeel de tomaten gelijkmatig eroverheen. Bak de flammkuchen 10-15 minuten goudbruin en knapperig in de oven.

  3. Was het basilicum en pluk de blaadjes van de takjes. Verdeel het basilicum over de flammkuchen en bedruppel hem met de olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)

Lees verder onder de advertentie