Fluffy pindakaaspancakes met kokos en banaan
Eenvoudig
40 minuten bereidingstijd40 min. bereidingstijd
20 minuten wachttijd20 min. wachttijd
Advertentie
Bereiding
Klop de eieren met de pindakaas in een kom door elkaar. Klop er de kokosmelk en het limoensap doorheen. Spatel het bakmeel en het zout erdoorheen tot een glad beslag. Laat ca. 20 minuten rusten.
Verhit telkens een scheutje olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en schep er een soeplepel van het beslag in. Leg een paar plakken banaan erbovenop en bestrooi met wat geraspte kokos. Keer de pannenkoek na ca. 3 minuten voorzichtig om met een spatel en bak nu de kant met de banaan en kokos in ca. 3 minuten goudbruin. Herhaal tot al het beslag op is en houd de pannenkoeken warm in de oven of eet ze meteen op. Serveer met blauwe bessen en honing.