Bereiding

1. Klop de eieren met de pindakaas in een kom door elkaar. Klop er de kokosmelk en het limoensap doorheen. Spatel het bakmeel en het zout erdoorheen tot een glad beslag. Laat ca. 20 minuten rusten.

2. Verhit telkens een scheutje olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en schep er een soeplepel van het beslag in. Leg een paar plakken banaan erbovenop en bestrooi met wat geraspte kokos. Keer de pannenkoek na ca. 3 minuten voorzichtig om met een spatel en bak nu de kant met de banaan en kokos in ca. 3 minuten goudbruin. Herhaal tot al het beslag op is en houd de pannenkoeken warm in de oven of eet ze meteen op. Serveer met blauwe bessen en honing.

Per stuk (6): ca. 423 kcal
8 g eiwit | 23 g vet | 43 g koolhydraten

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Foto’s & receptuur: Willem van Santen