Lees verder onder de advertentie
Forel met amandelen en peterselie-aardappeltjes
Gemiddeld
40 minuten bereidingstijd40 min. bereidingstijd
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Schil de aardappels en snijd ze in gelijke stukken. Kook de aardappels in ca. 20 minuten gaar in water met wat zout.
Dep de forellen goed droog en wentel ze in de bloem. Wentel ze in het eiwit en strooi er de amandelen overheen. Verhit de olie en 2 el boter in een ruime koekenpan en bak er de forellen op matig vuur ca. 3 minuten aan beide kanten in.*
Was de peterselie en schud hem goed droog. Hak de peterselie fijn. Giet de aardappels af en stoom ze droog. Meng 1 el boter en de peterselie door de aardappels en breng op smaak met zout en peper.
Snijd de citroen in schijfjes. Serveer de forel met de aardappeltjes en de citroen.
Lees verder onder de advertentie