Foodies Italië
Foodies Italië
cover Foodies Italië 2025
Cover voor Frambozen met muntkwark en bladerdeegmaantjes

Frambozen met muntkwark en bladerdeegmaantjes

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Dit frisse hapje is een feestje om op te eten. Kies voor verse frambozen in het seizoen en je hebt ook nog eens een heerlijk ontbijt. Liever ander fruit? Dat kan natuurlijk ook!

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen
4

Ingrediënten

Benodigdheden

  • uitsteekvorm
  • bakpapier
Dit frisse hapje is een feestje om op te eten. Kies voor verse frambozen in het seizoen en je hebt ook nog eens een heerlijk ontbijt. Liever ander fruit? Dat kan natuurlijk ook!

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3). Bestrijk de plakjes bladerdeeg met de honing. Steek met een uitsteekvorm halvemaantjes uit het bladerdeeg en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak het bladerdeeg ca.10 minuten in de oven.

  2. Pluk de muntblaadjes van de takjes. Hak de munt grof. Meng de munt met de suiker en de kwark. Neem het bladerdeeg uit de oven en laat het afkoelen. Verdeel de frambozen, de kwark en de bladerdeegmaantjes over bordjes. Garneer met wat muntblaadjes.

Fotografie: foodies

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (2 stemmen)