Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Cover voor Frambozen met muntkwark en bladerdeegmaantjes

Frambozen met muntkwark en bladerdeegmaantjes

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3). Bestrijk de plakjes bladerdeeg met de honing. Steek met een uitsteekvorm halvemaantjes uit het bladerdeeg en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak het bladerdeeg ca.10 minuten in de oven.

  2. Pluk de muntblaadjes van de takjes. Hak de munt grof. Meng de munt met de suiker en de kwark. Neem het bladerdeeg uit de oven en laat het afkoelen. Verdeel de frambozen, de kwark en de bladerdeegmaantjes over bordjes. Garneer met wat muntblaadjes.

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)