Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor Frambozenvinaigrette

Frambozenvinaigrette

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Prak de frambozen met een vork fijn. Meng de frambozenazijn, de mosterd en de poedersuiker door de frambozen. Klop er de olijfolie doorheen en breng op smaak met zout en peper.

  2. Was de rucola en schud hem goed droog. Verdeel de rucola en de plakken parmaham over borden en druppel er de frambozendressing overheen. Serveer met brood.

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

1 / 5.0 (1 stem)