Abonneren
Foodies 07/2025
Top 50 van de zomer
cover van foodies zomernummer
frozen hot chocolate serendipity

Frozen hot chocolate uit Serendipity

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe de melk, 3 el cacaopoeder, de ijsblokjes en 70 g suiker in een blender en blend totdat alles goed is vermengd.

  2. Rooster de hazelnoten in een droge pan rondom goudbruin. Hak de hazelnoten grof.

  3. Klop de slagroom stijf met de overige suiker en de Baileys en schep de room in de spuitzak. Doe de frozen hot chocolate in een coupe glas en spuit er wat van de Baileysslagroom op. Garneer met de stukjes hazelnoot en een beetje cacaopoeder en eventueel wat gehakte chocolade.

Per portie: 698 kcal | 73 g koolhydraten | 12 g eiwit | 34 g vet

Receptuur & foodstyling: Sjoerd Kleijn Foto's: Willem van Santen Styling: Femke van Waveren Locatie: la-tertulia.nu

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!