Gadogado: Indische salade met aardappels, sperziebonen & pindadressing
Eenvoudig
15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd
ca. 1 uur wachttijdca. 1 u. wachttijd
Advertentie
Bereiding
Verwarm de oven voor tot 200 °C.
Schep de aardappels in een braadslede om met de olie en het zout. Zet het geheel 40 minuten in de oven.
Roer intussen alle ingrediënten voor de dressing door elkaar. Afhankelijk van het merk pindakaas je gebruikt, kan het zijn dat je wat extra kokosmelk nodig hebt voor een dikke, vloeibare dressing. Proef en voeg indien nodig nog wat extra smaakmakers toe.
Voeg na 40 minuten de sperziebonen en taugé toe aan de aardappels. Schenk er eventueel een extra scheutje olijfolie bij en zet alles nog 20 minuten in de oven.
Bestrooi de aardappels en groentes met de koriander en dien warm op, of op kamertemperatuur. Geef de dressing er apart bij.