Foodies 02/2025
Azië
cover Azie
Gadogado-slabootjes

Gadogado slabootjes

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe de taugé in een kom, giet er kokend water over en week de taugé 1 minuut. Giet af en laat uitlekken.

  2. Was de komkommer, snijd in de lengte in vieren en verwijder de zaadlijst. Snijd of schaaf de komkommer in dunne plakjes.

  3. Vul de slablaadjes. Schep op ieder slablaadje een beetje taugé, komkommer, ei en haricot verts. Schep wat pindasaus op de vulling en garneer met gebakken uitjes. Serveer de slabootjes op kamertemperatuur.

Receptuur: Francis Kuijk Fotografie: Mitchell van Voorbergen

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)
Uit het boek

Planken met een Indische twist

€ 24,95
Planken met een Indische twist