Foodies 07/2025
Top 50 van de zomer
cover van foodies zomernummer
Gadogado-slabootjes

Gadogado slabootjes

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe de taugé in een kom, giet er kokend water over en week de taugé 1 minuut. Giet af en laat uitlekken.

  2. Was de komkommer, snijd in de lengte in vieren en verwijder de zaadlijst. Snijd of schaaf de komkommer in dunne plakjes.

  3. Vul de slablaadjes. Schep op ieder slablaadje een beetje taugé, komkommer, ei en haricot verts. Schep wat pindasaus op de vulling en garneer met gebakken uitjes. Serveer de slabootjes op kamertemperatuur.

Receptuur: Francis Kuijk Fotografie: Mitchell van Voorbergen

Wat vind jij van dit recept?

3 / 5.0 (2 stemmen)
Uit het boek

Planken met een Indische twist

€ 24,95
Planken met een Indische twist
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!