Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Gadogado-slabootjes

Gadogado slabootjes

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe de taugé in een kom, giet er kokend water over en week de taugé 1 minuut. Giet af en laat uitlekken.

  2. Was de komkommer, snijd in de lengte in vieren en verwijder de zaadlijst. Snijd of schaaf de komkommer in dunne plakjes.

  3. Vul de slablaadjes. Schep op ieder slablaadje een beetje taugé, komkommer, ei en haricot verts. Schep wat pindasaus op de vulling en garneer met gebakken uitjes. Serveer de slabootjes op kamertemperatuur.

Receptuur: Francis Kuijk Fotografie: Mitchell van Voorbergen

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)
Uit het boek

Planken met een Indische twist

€ 24,95
Planken met een Indische twist