Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Garnalen-filocups

Garnalen-filocups

  • Eenvoudig

  • 45 minuten bereidingstijd45 min. bereidingstijd

Advertentie

Ingrediënten voor 24 stuks

Bereiding

  1. Meng de garnalen met knoflook, zout, peper en peterselie. Bak ze 3 minuten in een koekenpan met 2 eetlepels zonnebloemolie voor en laat afkoelen.

  2. Hak in grove stukken en meng met de lenteuitjes, roomkaas, mayonaise, kaas, dille, ½ tl zout en ½ tl peper.

  3. Neem de vellen filodeeg en steek hieruit rondjes die iets groter zijn dan de holtes in het minimuffinbakblik.

  4. Verwarm de oven voor op 200 graden. Bestrijk steeds een deegrondje met een beetje gesmolten boter, leg er nog een rondje op, bestrijk deze ook met boter en leg hier nog een derde rondje op.

  5. Leg ze in de holtes van het minimuffinbakblik en vul met wat van de vulling. Bak in 15- 20 minuten goudbruin en krokant in de oven.

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)

100 heerlijke hapjes

€ 24,99
Cover 100 heerlijke hapjes