Garnalen in kataifideeg met tomatensalade
Gemiddeld
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Snijd de garnalen op de rug in en verwijder het darmkanaal. Verdeel het kataifideeg in 20 porties. Bestrooi de garnalen met zout en peper en rol iedere garnaal strak op in 1 portie kataifideeg.
Snijd het vel van de tomaten kruislings in. Dompel de tomaten ca. 10 seconden onder in kokend water en laat ze afkoelen in koud water. Pel het vel van de tomaten en snijd ze in partjes.
Was het basilicum, schud het droog, pluk de blaadjes van de takjes en hak ze grof. Meng de tomatenblokjes met het basilicum, de olijfolie en de balsamico. Breng op smaak met zout en peper.
Verhit de olie in een pan en bak er op middelhoog vuur de garnalen ca. 8 minuten rondom in. Zorg dat het kataifideeg overal goudbruin kleurt. Laat de garnalen even uitlekken op keukenpapier. Serveer de garnalen met de tomatensalade.