Recepten

Garnalen-pastasalade met dille

Eenvoudig4 personen15 minuten bereiden

Ingrediënten

  • 200 g fusilli
  • 200 g Noorse garnalen (gekookt)
  • 2 el mayonaise
  • 2 el Griekse yoghurt
  • 1 bosje lente-uitjes (gehakt)
  • het sap van 1 citroen
  • ½ teentje knoflook (gesnipperd)
  • 2 el verse dille (gehakt), 
Kook mee!

Deel je tasty foto’s van dit recept via Instagram of Facebook met #iamfoodies!

Bereiding

  1. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel met koud water en giet nogmaals goed af.
  2. Meng de Noorse garnalen in een kom met de mayonaise, Griekse yoghurt, lente-uitjes, het sap van 1 citroen, knoflook en dille.
  3. Voeg de gekookte fusilli toe, breng op smaak met zout en peper en schud door elkaar.

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Ant Duncan Styling: Tony Hutchingson Foodstyling: Amber De Floro