Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Cover voor Garnalen-pastasalade met dille

Garnalen-pastasalade met dille

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel met koud water en giet nogmaals goed af.

  2. Meng de Noorse garnalen in een kom met de mayonaise, Griekse yoghurt, lente-uitjes, het sap van 1 citroen, knoflook en dille.

  3. Voeg de gekookte fusilli toe, breng op smaak met zout en peper en schud door elkaar.

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Ant Duncan Styling: Tony Hutchingson Foodstyling: Amber De Floro

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)