Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
Garnalencocktail met harissa-mayonaise

Garnalencocktail met harissa-mayonaise

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de mayonaise met de ketchup, de harissa en het limoensap en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de avocado en de sla over 4 cocktail- of coupeglazen en leg hier de garnalen bovenop.

  2. Lepel de harissa-mayonaise erover en bestrooi met zwarte peper. Garneer met de dille en serveer met de citroenpartjes.

Per portie: 488 kcal | 4 g koolhydraten | 14 g eiwit | 46 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Mike English Styling: Faye Wears Foodstyling: Libby Silbermann

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)