Lees verder onder de advertentie
Garnalencurry
Eenvoudig
40 minuten bereidingstijd40 min. bereidingstijd
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Schenk 400 ml water in een pan en breng aan de kook. Voeg het chilipoeder, de kurkuma, de koriander, de zwarte peper, de gember, de groene pepers en de tamarindepasta toe en roer alles door elkaar. Kook 15 minuten op laag vuur.
Voeg de garnalen toe aan de pan, dek de pan af en kook rustig 5 minuten verder. Haal het deksel van de pan en roer de knoflook erdoorheen.
Verhit de olie in een kleine koekenpan op middelhoog vuur en bak er het mosterdzaad 30 seconden in tot het begint te poffen. Voeg het komijnzaad en de kerrieblaadjes toe en bak nog 30 seconden tot de aroma’s vrij komen. Schenk de hete olie met de specerij en over de garnalen. Bestrooi met zout en serveer. Lekker met naan of rijst.
Lees verder onder de advertentie