Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
Cover voor Garnalenkoekjes met komkommerpickles

Garnalenkoekjes met komkommerpickles

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster de geraspte kokos in een droge pan goudbruin. Doe de bloem met een snufje zout in een kom. Voeg het ei en de kokosmelk toe en roer tot een glad mengsel. Roer de geraspte kokos, de garnalen en de lente-ui erdoorheen en laat het beslag rusten. Meng de sla met de korianderblaadjes.

  2. Meng voor de komkommerpickles alle ingrediënten door elkaar.

  3. Verhit een beetje zonnebloemolie in een pan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur. Lepel van het garnalenbeslag steeds 2-3 koekjes in de pan. Bak 2-3 minuten per zijde. Herhaal tot al het beslag op is. Houd de koekjes die klaar zijn eventueel warm in de oven (150°C). Dien direct op met de koriandersla en de komkommerpickles.

© Olive Magazine / Immediate Media  Receptuur: Sarah Cook  Foto's: Ant Duncan  Styling: Rob Merrett Foodstyling: Anna Glover

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)