
Garnalensando met instant noedels
Eenvoudig
35 minuten bereidingstijd35 min. bereidingstijd
Bereiding
Kneed de rodekool met de limoenschil, het -sap en een snuf zout. Spatel de kewpiemayo erdoorheen en houd apart in de koelkast.
Vul een pan voor maximaal ā met olie. Verhit tot 180Ā°C of tot een blokje brood er in ca. 30 seconden goudbruin in wordt. Neem de noedels uit de verpakking en stamp ze met het uiteinde van een deegroller in een kom fijn, maar niet helemaal verpoederd.
Doe de bloem, zout en peper in een ondiepe kom en roer met een garde door elkaar. Als er een zakje kruidenpasta bij de noedels zit, doe dit dan in een kom, voeg het ei toe en klop door elkaar.
Wentel de garnalen achtereenvolgens door de bloem, het ei en de noedels en leg ze op een bord ā dit moet je misschien in porties doen.
Laat de garnalen voorzichtig in de olie zakken en frituur 2-3 minuten, of tot ze goudkleurig en gaar zijn. Laat even afkoelen op een rooster en schep ze vervolgens met het zakje poeder van de noedels om in een kom
Verdeel de kool over twee sneetjes brood en leg de garnalen erop. Leg de andere sneetjes brood erop en snijd doormidden.