Garnalentartaartjes op getoast briochebrood
Gemiddeld
15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Verhit een koekenpan zonder boter of olie op middelhoog vuur. Rooster het briochebrood aan beide kanten goudbruin in de pan. Steek met een uitsteekvorm (ca. 4 cm Ø) cirkels uit het brood. Je kunt ook een scherp mes gebruiken.
Hak de garnalen met een groot mes tot een grove tartaar. Meng ⅔ van de gesneden bieslook, de geraspte citroenschil, het citroensap, de olijfolie en zout en peper door de garnaal om een smeuïge tartaar te krijgen.
Zet de uitsteekvorm op een plakje brioche en vul het vormpje met tartaar. Druk goed aan tot een mooi strak taartje en verwijder voorzichtig de vorm. Herhaal met de overige plakjes brioche-toast. Bestrooi de tartaartjes met wat chilivlokken en wat achtergehouden bieslook.