Bereiding

  1. Blancheer de bonen 1 minuut in kokend water met wat zout. Giet de bonen af en laat goed uitlekken. Dep de bonen goed droog met keukenpapier.
  2. Verhit een wok of grote bakpan tot zeer heet en bak er de bonen in tot ze geblakerd zijn. Bestrooi met wat zout.
  3. Schep de bonen uit de pan en doe 2 el olie in de pan. Bak er de szechuanpeper en de rode pepers 2 minuten in. Voeg de knoflook en de gember toe en bak nog 2 minuten. Voeg de bonen, de sojasaus, de rijstwijn en de sesamolie toe. Meng goed en serveer het geheel direct.

Per portie: ca. 174 kcal
4 g eiwit | 12 g vet | 8 g koolhydraten

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Ant Duncan Styling: Tony Hutchinson Foodstyling: Katy Greenwood