Foodies 07/2025
Top 50 van de zomer
cover van foodies zomernummer
Cover voor Gebakken kidneybonen met biefstuk

Gebakken kidneybonen met biefstuk

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat de kidneybonen uitlekken in een vergiet. Snijd de biefstuk in blokjes. Was de peterselie, schud hem goed droog en hak hem fijn. Pel en snipper de ui.

  2. Verhit de olie in een ruime pan en bak de kidneybonen en de ui 6-8 minuten. Voeg de biefstuk toe en bak nog 2-3 minuten. Voeg de chilisaus toe en breng het geheel op smaak met zout en peper.

  3. Verbrokkel de feta. Strooi de feta en de peterselie over de bonenschotel.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!