Gebakken sperziebonen met amandelpesto
Eenvoudig
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Was de aardappels en snijd ze in stukken. Kook de aardappels in 10-15 minuten gaar in water met wat zout. Was de peterselie en schud hem goed droog. Pluk de blaadjes basilicum van de takjes. Hak de amandelen, de peterselie, de basilicum en de feta grof en meng met de olijfolie. Breng eventueel op smaak met zout en peper.
Maak de sperziebonen schoon en kook ze in ca. 4 minuten gaar in kokend water met wat zout. Giet ze af en laat ze uitlekken. Verhit de boter in een koekenpan en bak de sperziebonen op hoog vuur ca. 4 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
Giet de aardappels af en laat ze droogstomen. Serveer de aardappels met de gebakken sperzie bonen en schep er de amandelpesto ruim overheen.