Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Gebakken venkel met gegrilde zalm, koriander en gember

Gebakken venkel met gegrilde zalm, koriander en gember

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel en snipper de knoflook. Schil de gember en hak hem fijn. Wrijf de zalm in met de olijfolie. Maak de venkel schoon en snijd hem in dunne plakken.

  2. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de boter in een koekenpan en bak er de venkel ca. 2 minuten in. Voeg de knoflook en de gember toe en breng op smaak met zout en peper. Blus af met de sojasaus.

  3. Hak de koriander grof. Gril de zalmfilets in een grillpan ca. 3 minuten aan beide zijden en breng op smaak met zout en peper. Giet de noedels af en meng er de sesamolie en de helft van de koriander doorheen. Breng op smaak met zout en peper.

  4. Verdeel de noedels over borden en leg er de gebakken venkel boven op. Maak af met een gegrild stuk zalm en de overgebleven koriander.

Servies etc.: Dille & Kamille, Lifestyle en Subba, eigen collectie

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)