Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Geblakerde snijbonen met bagna cauda

Geblakerde snijbonen met bagna cauda

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Fruit de knoflook en de ansjovis ca. 8 minuten in de boter op laag vuur. Neem van het vuur en voeg de citroenschil, het citroensap, de olijfolie, een snufje paprikapoeder en de slagroom toe. Laat afkoelen en breng de bagna cauda op smaak met zout en peper.

  2. Verhit een grillpan. Meng de snijbonen in een kom met wat olijfolie en zout en peper. Gril de snijbonen ca. 2 minuten per zijde tot ze geblakerd zijn maar nog wel knapperig. Serveer de snijbonen met de dipsaus.

Per portie: 304 kcal | 4 g koolhydraten | 3 g eiwit | 30 g vet

© olive Magazine / Immediate Media Foto’s: Kris Kirkham Receptuur: Adam Bush Styling: Olivia Wardle Foodstyling: Natalie Thomson

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)