Foodies Italië
Foodies Italië
cover Foodies Italië 2025
Gefrituurde gevulde olijven

Gefrituurde gevulde olijven

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Dep de olijven voorzichtig droog met keukenpapier. Wentel de olijven in de bloem, vervolgens in het eiwit en tot slot in het paneermeel. Leg de gepaneerde olijven op een schaal en laat ca. 15 minuten drogen.

  2. Verhit de olie in een ruime pan tot ca. 170°C. Frituur de olijven 2-3 minuten in de hete olie. Schep de olijven uit de olie en laat ze uitlekken op keukenpapier. Meng de mayonaise met de hete
    saus. Serveer de gefrituurde olijven met de pittige mayonaise.

Per portie: 233 kcal | 20 g koolhydraten | 5 g eiwit | 15 g vet

Foto’s & receptuur: Willem van Santen

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (3 stemmen)