Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
vega snacks Gefrituurde risottoballetjes

Gefrituurde risottoballetjes

  • Gemiddeld

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verdeel de risotto in 16 porties en rol er balletjes van. Snijd de mozzarella in 16 blokjes. Druk in ieder rijstballetje een blokje mozzarella en rol de risotto er goed omheen.

  2. Wentel de risottoballetjes in de bloem, vervolgens in het eiwit en ten slotte in het paneermeel. Verhit de olie in een ruime pan tot ca. 175°C. Frituur de risottoballetjes in 4-5 minuten goudbruin en krokant in de olie. Laat kort uitlekken op keukenpapier en serveer direct.

© Fotografie: Stephan van Raaij / Foodstyling & receptuur: Willem van Santen

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)