Gegratineerd paprikabroodje
Gemiddeld
25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Pel de ui en snijd hem in ringen. Was de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes. Snijd de chipolataworstjes in stukjes. Verhit de boter in een pan en bak er de worstjes, de paprika en de ui ca. 10 minuten in.
Verwarm de oven voor op de grillstand. Pluk de salieblaadjes van de takjes en hak ze fijn. Voeg de salie toe aan het paprikamengsel en breng het geheel op smaak met zout en peper.
Halveer de stokbroden en snijd ze horizontaal open. Leg de stukken stokbrood open op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel het paprikamengsel over het brood en strooi er de kaas overheen. Gril het geheel goudbruin onder de grill.
Hak de bieslook grof. Meng de crème fraîche met de mayonaise en de bieslook. Neem de broodjes uit de oven en verdeel de bieslookmayo eroverheen. Bestrooi met grof gemalen zwarte peper.