Gegrilde avocado's en garnalen op brood
Eenvoudig
25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Snijd het stokbrood horizontaal doormidden en verdeel het in kwarten. Pel de knoflook en wrijf er het brood mee in. Bedruppel met 2 el olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.
Verhit een grillpan. Halveer de avocado’s en verwijder de pitten. Schep het vruchtvlees uit de schil en verdeel het in grove parten. Meng de garnalen en de avocado met 1 el olijfolie, het paprikapoeder, zout en peper.
Gril de stukken brood kort in de grillpan. Gril de avocado en de garnalen 3-4 minuten rondom in de grillpan. Halveer de tomaten. Meng in een kom de warme avocado, de garnalen, de tomaat, het citroensap en de kappertjes. Breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de stukken gegrild brood over borden en schep er het lauwwarme avocadomengsel op. Hak de dille grof en strooi hem eroverheen.