Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Mexicaans borrelen Gegrilde babymais met tomatensalsa

Gegrilde babymais met tomatensalsa

In samenwerking met Bowls and Dishes
  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Mexicaans borrelen! Zet je mariachimuziek maar aan en hang de lichtjes in de tuin voor een lekker lange zomeravond!

Bereiding

  1. Dep de maiskolfjes droog met keukenpapier en bedruip met wat olijfolie. Gril de maiskolfjes in een hete grillpan tot ze rondom mooi geblakerd zijn. Leg ze op een bord en bestrijk met de boter. Bestrooi met het gerookte-paprikapoeder, zout en peper.

  2. Doe de ui, de tomaat, de rode peper, de koriander en het limoensap in een kom en roer door elkaar. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de gegrilde maiskolfjes met de salsa.

Receptuur en foodstyling: Willem van Santen en Valerie van Baasbank Foto’s: Willem van Santen Styling: Femke van Waveren

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)