Gegrilde babymais met tomatensalsa
In samenwerking met Bowls and Dishes
Eenvoudig
10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd
Advertentie
Mexicaans borrelen! Zet je mariachimuziek maar aan en hang de lichtjes in de tuin voor een lekker lange zomeravond!
Bereiding
Dep de maiskolfjes droog met keukenpapier en bedruip met wat olijfolie. Gril de maiskolfjes in een hete grillpan tot ze rondom mooi geblakerd zijn. Leg ze op een bord en bestrijk met de boter. Bestrooi met het gerookte-paprikapoeder, zout en peper.
Doe de ui, de tomaat, de rode peper, de koriander en het limoensap in een kom en roer door elkaar. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de gegrilde maiskolfjes met de salsa.
Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Je aanmelding is helaas niet gelukt. Probeer het later nog eens.