Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Gegrilde-chilisalsa

Gegrilde-chilisalsa

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

  • 10 minuten wachttijd10 min. wachttijd

Advertentie

Aantal personen: 10

Ingrediënten

Bereiding

  1. Steek de barbecue aan of verhit een grillpan op hoog vuur. Gril de pepers, de lente-uitjes en de tomaten 10-15 minuten tot ze mooi geblakerd en zacht zijn. Draai ze regelmatig om. Laat ca. 10 minuten afkoelen. Pel de geblakerde schil eraf en verwijder de zaadlijsten uit de pepers.

  2. Hak de pepers, de lente-ui en de tomaten fijn en meng alles door elkaar in een kom. Roer het komijnpoeder, het limoensap en de koriander erdoorheen en breng de salsa op smaak met zout en peper.

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Adam Bush & Janine Ratcliffe Foto’s, styling & foodstyling: Stuart Ovenden

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)