
Gegrilde courgette met spaghetti en crème fraîche
Gemiddeld
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Bereiding
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met wat zout. Was de kervel en de peterselie, schud de kruiden droog en pluk de blaadjes van de takjes. Hak de kervel, de peterselie en de bieslook fijn. Roer de crème fraîche en alle kruiden door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.
Verhit een grillpan. Was de courgettes en snijd ze in plakken van ca. 1 cm dik. Meng de plakken courgette met 2 el olijfolie. Gril de plakken ca. 1 minuut aan beide kanten. Leg de plakken op een schaal, bestrooi ze met zout en peper en houd ze warm.
Giet de spaghetti af, meng 1 el olijfolie erdoorheen en breng op smaak met zout en peper. Serveer de plakken courgette met de spaghetti en een lepel crème fraîche.