Bereiding

1. Breng een pan met ruim water aan de kook. Blancheer er de wortel 2-3 minuten in. Giet de wortels af en spoel af met koud water. Meng in een grote kom de ingrediënten voor de dressing door elkaar. Doe de groenten erdoor. Laat de groenten ca. 15 minuten marineren.

2. Verhit ondertussen een grillpan op middelhoog vuur. Gril de halloumi ca. 2 minuten per zijde tot hij mooie bruine grillstrepen heeft. Haal de halloumi uit de pan en zet apart. Gril vervolgens de groenten ca. 2 minuten per zijde tot ze mooie bruine grillstrepen hebben en beetgaar zijn. Verdeel de groenten over een schaal en leg de halloumi erbij . Bestrooi eventueel met basilicumblaadjes. Serveer met wat knapperig brood en eventueel de overige marinade.

Jopen Jacobus RPA

Lekker met

Jopen Jacobus RPA
€1,99

No waste?

De volgende dag maak je van de leftovers een hartige cheesecake met gegrilde groenten.

Per portie: ca. 355 kcal
9 g eiwit | 17 g vet | 38 g koolhydraten

Receptuur: Jacqueline Sluijter Foto’s: Willem van Santen Styling: Femke van Waveren