Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Gegrilde meloen ‘caprese’

Gegrilde meloen ‘caprese’

  • Gemiddeld

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Halveer de meloen en verwijder de pitjes en de schil. Snijd het vruchtvlees in parten. Bestrooi de meloen met een beetje zout. Laat uitlekken op keukenpapier. Kook de balsamico in een kleine pan in tot hij stroperig is. Laat afkoelen.

  2. Verhit een grillpan tot hij zeer heet is. Dep de meloen droog met keukenpapier en bestrijk hem met wat olijfolie. Gril de meloen tot hij mooie grillstrepen heeft, ca. 2 minuten per zijde.

  3. Verdeel de meloen over 2 borden en leg de tomaten erop. Scheur de mozzarella in stukken en verdeel hem over de borden. Maak af met de verse kruiden, wat olijfolie en de stroperige balsamico. Lekker met stokbrood.

Per portie: 391 kcal | 35 g koolhydraten | 16 g eiwit | 19 g vet

© olive Magazine / Immediate Media Foto’s: Sam Stowell Receptuur: Anna Glover Styling: Olivia Wardle Foodstyling: Katy Greenwood

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)