Abonneren
Foodies 07/2025
Top 50 van de zomer
cover van foodies zomernummer
Gegrilde perziken met crêpes en ricotta

Gegrilde perziken met crêpes en ricotta

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Klop de ricotta met de slagroom en 1 el poedersuiker dik en romig. Klop de vanillepasta erdoorheen. Wentel de perziken door 1 el poedersuiker en leg ze met de snijzijde naar beneden op de hete barbecue. Bak ca. 2 minuten op beide snijzijdes, of tot ze goudbruin zijn. Verwarm de crêpes kort op de barbecue, maar zorg dat ze niet verbranden. Leg de crêpes op twee borden, verdeel de perziken en ricottaroom erover en besprenkel met de ahornsiroop. Als je geen barbecue gebruikt, kun je de perziken ook in een grillpan op hoog vuur bakken.

Per portie: 511 kcal | 48 g koolhydraten | 10 g eiwit | 30 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Adam Bush Foto’s: Mike English Styling: Max Robinson Foodstyling: Ellie Jarvis

Wat vind jij van dit recept?

4.7 / 5.0 (3 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!