Bereiding
- Verwarm de oven voor (elektrisch: 200 ºC / hetelucht: 180 ºC). Leg de bacon op een bakplaat en bak 16-18 minuten of tot de bacon heel krokant is. Laat afkoelen en hak in grove stukjes.
- Verwarm een grillpan op hoog vuur. Bestrijk de snijzijden van de slakropjes met de olie en besprenkel met een klein snufje zout en peper. Gril de sla 1-2 minuten op elke snijzijde tot ze zwartgeblakerd zijn. Leg ze op een serveerschaal.
- Klop voor de dressing alle ingrediënten met een snufje zout en peper samen.
- Lepel de dressing over de geblakerde sla en besprenkel met de bacon en de bieslook.
Per portie: ca. 283 kcal
11 g eiwit | 23 g vet | 5 g koolhydraten
© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Adam Bush Fotografie: Yuki Sugiura Styling: Wei Tang Foodstyling: Adam Bush