Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
Gegrilde sla met ranchdressing en bacon

Gegrilde sla met ranchdressing en bacon

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200 ºC / hetelucht: 180 ºC). Leg de bacon op een bakplaat en bak 16-18 minuten of tot de bacon heel krokant is. Laat afkoelen en hak in grove stukjes.

  2. Verwarm een grillpan op hoog vuur. Bestrijk de snijzijden van de slakropjes met de olie en besprenkel met een klein snufje zout en peper. Gril de sla 1-2 minuten op elke snijzijde tot ze zwartgeblakerd zijn. Leg ze op een serveerschaal.

  3. Klop voor de dressing alle ingrediënten met een snufje zout en peper samen.

  4. Lepel de dressing over de geblakerde sla en besprenkel met de bacon en de bieslook.

Per portie: 283 kcal | 5 g koolhydraten | 11 g eiwit | 23 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Adam Bush Fotografie: Yuki Sugiura Styling: Wei Tang Foodstyling: Adam Bush

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)