Gegrilde watermeloen met munt en gefrituurde kappertjes
Gemiddeld
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Verhit een grillpan op hoog vuur en gril de watermeloen ca. 1 minuut aan beide zijden. Snijd de little gem in vieren, was de sla goed en droog hem in de slacentrifuge.
Was de venkelknollen onder de koude kraan en schaaf ze in dunne plakken. Verhit olie in een wok tot de olie heet is. Dep de kappertjes goed droog met keukenpapier en frituur ze ca. 2 minuten tot ze licht verkleuren en krokant zijn. Haal de kappertjes uit de pan en laat ze uitlekken op keukenpapier.
Meng de dille, de munt, de olijfolie, het citroensap en de geraspte citroenschil tot een dressing. Meng de watermeloen, de venkel en de little gem. Besprenkel met de dressing. Bestrooi met de feta en de krokante kappertjes. Serveer met geroosterd Turks brood.