Foodies Italië
Foodies Italië
cover Foodies Italië 2025
Zachte geitenkaas met roggebrood-rozijnenkruim

Zachte geitenkaas met roggebrood-rozijnenkruim

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Wist je dat zachte geitenkaas nóg lekkerder wordt met de zoete smaak van rozijnen? Probeer maar eens uit met dit fijne borrelhapje. Kun je niet wachten om te proeven? Dat komt mooi uit, je hebt nog geen tien minuten nodig voor dit recept.

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 8

Ingrediënten

Wist je dat zachte geitenkaas nóg lekkerder wordt met de zoete smaak van rozijnen? Probeer maar eens uit met dit fijne borrelhapje. Kun je niet wachten om te proeven? Dat komt mooi uit, je hebt nog geen tien minuten nodig voor dit recept.

Bereiding

  1. Hak de rozijnen in een keukenmachine fijn. Voeg het roggebrood toe en hak zo fijn mogelijk tot een kruimelig geheel. Spreid het kruim uit op een bord.

  2. Rol de geitenkaas in het roggebroodkruim en druk rondom goed aan. Serveer met toastjes, strooi er wat bieslook overheen en bedruip met olijfolie.

Per portie: 197 kcal | 21 g koolhydraten | 7 g eiwit | 9 g vet

Wat vind jij van dit recept?

3 / 5.0 (1 stem)