Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Zachte geitenkaas met roggebrood-rozijnenkruim

Zachte geitenkaas met roggebrood-rozijnenkruim

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 8

Ingrediënten

Bereiding

  1. Hak de rozijnen in een keukenmachine fijn. Voeg het roggebrood toe en hak zo fijn mogelijk tot een kruimelig geheel. Spreid het kruim uit op een bord.

  2. Rol de geitenkaas in het roggebroodkruim en druk rondom goed aan. Serveer met toastjes, strooi er wat bieslook overheen en bedruip met olijfolie.

Per portie: 197 kcal | 21 g koolhydraten | 7 g eiwit | 9 g vet

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)