Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Cover voor Gekaramelliseerde perzik met anijs

Gekaramelliseerde perzik met anijs

  • Gemiddeld

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Halveer de perziken en verwijder de pit. Klop de slagroom met ½ el suiker lobbig. Verhit de rest van de suiker in een pan tot hij karameliseert. Voeg de boter en het anijszaad toe en leg de perziken met het snijvlak in de karamel. Neem de pan van het vuur en laat het geheel nog 3-4 minuten pruttelen.

  2. Leg de warme perziken op een bord en schep de karamel eroverheen. Serveer met de room en de pistachenoten.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)