Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Cover voor Gekaramelliseerde perzik met anijs

Gekaramelliseerde perzik met anijs

  • Gemiddeld

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Halveer de perziken en verwijder de pit. Klop de slagroom met ½ el suiker lobbig. Verhit de rest van de suiker in een pan tot hij karameliseert. Voeg de boter en het anijszaad toe en leg de perziken met het snijvlak in de karamel. Neem de pan van het vuur en laat het geheel nog 3-4 minuten pruttelen.

  2. Leg de warme perziken op een bord en schep de karamel eroverheen. Serveer met de room en de pistachenoten.

Foto’s: foodies

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!