Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Cover voor Gemarineerde biefstuk met sambalnoedels

Gemarineerde biefstuk met sambalnoedels

  • Gemiddeld

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel en snipper de knoflook. Meng de knoflook met de olijfolie, de balsamico en wat zout en peper. Marineer de biefstukken met de helft van de marinade. Kook de noedels volgens de aanwijzingen gen op de verpakking in water met wat zout.

  2. Was de spinazie en laat hem goed uitlekken. Verhit een grillpan. Gril de biefstukken ca. 3 minuten aan beide kanten. Meng de spinazie met de overgebleven marinade. Giet de noedels af en breng ze op smaak met de sambal. Pluk de korianderblaadjes van de takjes.

  3. Snijd de biefstukken in dikke plakken. Verdeel de noedels over borden en leg op ieder bord een biefstuk. Maak af met de koriander. Serveer de spinaziesalade erbij.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)