Abonneren
Foodies 08/2025
Spaanse zomer
cover met spaanse gazpacho in kom
Gemarineerde olijven

Gemarineerde olijven

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

  • ca. 24 uur wachttijdca. 24 u. wachttijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm alle ingrediënten behalve de olijven in een pan tot het net begint te borrelen. Neem van het vuur en voeg de olijven toe. Schep het geheel in een schone pot en laat verder afkoelen.

  2. Laat minstens 24 uur marineren. Bewaar tot 2 maanden in de koelkast.

Per portie: 200 kcal | 6 g koolhydraten | 2 g eiwit | 17 g vet

Foto’s & receptuur: Willem van Santen

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!