Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
Gemarineerde parmezaan

Gemarineerde parmezaan

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Je kunt de gemarineerde parmezaan ook een paar uur van tevoren maken, maar voeg pas vlak voor het serveren de verse oregano toe.

Bereiding

  1. Plet de knoflook en doe hem met de olijfolie en wat zout en peper in een kom en laat ca. 10 minuten trekken. Snijd de parmezaan in blokjes en roer door het olijfoliemengsel.

  2. Rooster het stokbrood kort in een droge hete koekenpan. Verwijder het knoflookteentje uit het parmezaanmengsel en roer de rode peper en de oregano erdoorheen. Serveer het geroosterde
    stokbrood met de gemarineerde parmezaan.

Per portie: 302 kcal | 23 g koolhydraten | 15 g eiwit | 16 g vet

© Olive Magazine/Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Peter Cassidy Styling: Polly Webb-Wilson Foodstyling: Jennifer Joyce 

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)