Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Gepofte rode bietjes met geitenkaas, peer en rucola

Gepofte rode bietjes met geitenkaas, peer en rucola

  • Gemiddeld

  • ca. 1 uur bereidingstijdca. 1 u. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3). Was de bietjes grondig. Bedruppel de bietjes met 2 el olijfolie en bestrooi met zout en peper. Verpak de bietjes in aluminiumfolie en pof ze ca. 40 minuten in de oven.

  2. Neem de bietjes uit de oven en laat ze afkoelen. Pel de schil eraf en snijd de bietjes in parten. Bedruppel de bietjes met 1 el olijfolie en de azijn en bestrooi met zout en peper. Was de rucola en laat hem goed uitlekken.

  3. Schil de peren en verwijder het klokhuis. Snijd de peren en de geitenkaas in blokjes. Verdeel de bietjes, de peren, de geitenkaas en de rucola over borden.

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)