Gepofte rode bietjes met geitenkaas, peer en rucola
Gemiddeld
ca. 1 uur bereidingstijdca. 1 u. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3). Was de bietjes grondig. Bedruppel de bietjes met 2 el olijfolie en bestrooi met zout en peper. Verpak de bietjes in aluminiumfolie en pof ze ca. 40 minuten in de oven.
Neem de bietjes uit de oven en laat ze afkoelen. Pel de schil eraf en snijd de bietjes in parten. Bedruppel de bietjes met 1 el olijfolie en de azijn en bestrooi met zout en peper. Was de rucola en laat hem goed uitlekken.
Schil de peren en verwijder het klokhuis. Snijd de peren en de geitenkaas in blokjes. Verdeel de bietjes, de peren, de geitenkaas en de rucola over borden.