Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Geroerbakte tofunoedels

Geroerbakte tofunoedels

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel af onder koud water en zet opzij. Verhit een koekenpan of wok op hoog vuur. Meng de tofu met 2 tl sesamolie en wat zout en peper en bak 3-4 minuten in de wok. Haal de tofu uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

  2. Verhit de overige sesamolie in de pan en bak er de bimi, paksoi en wortel ca. 5 minuten in.

  3. Meng in een kom de maïzena, de sojasaus en 100 ml water tot een saus. Roer de knoflook en de sriracha erdoorheen. Zet het vuur laag en voeg de saus toe aan de groenten.

  4. Meng in een kom de maïzena, de sojasaus en 100 ml water tot een saus. Roer de knoflook en de sriracha erdoorheen. Zet het vuur laag en voeg de saus toe aan de groenten.

Per portie: 275 kcal | 35 g koolhydraten | 14 g eiwit | 7 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media  Receptuur: Sarah Cook  Foto’s: Mike English  Styling: Morag Farquhar  Foodstyling: Adam Bush

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)