
Geroerbakte tofunoedels
Eenvoudig
25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel af onder koud water en zet opzij. Verhit een koekenpan of wok op hoog vuur. Meng de tofu met 2 tl sesamolie en wat zout en peper en bak 3-4 minuten in de wok. Haal de tofu uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
Verhit de overige sesamolie in de pan en bak er de bimi, paksoi en wortel ca. 5 minuten in.
Meng in een kom de maïzena, de sojasaus en 100 ml water tot een saus. Roer de knoflook en de sriracha erdoorheen. Zet het vuur laag en voeg de saus toe aan de groenten.
Meng in een kom de maïzena, de sojasaus en 100 ml water tot een saus. Roer de knoflook en de sriracha erdoorheen. Zet het vuur laag en voeg de saus toe aan de groenten.