Bereiding

We nemen de MiniMax mee naar Toscane, waar we langs lokale adresjes reizen voor de lekkere ingrediënten waar Toscane om bekend staat. Net als in de rest van Italië is de Toscaanse keuken eenvoudig en puur. Dankzij de kwaliteit van de ingrediënten én de bereiding op de Big Green Egg worden gerechten bijna vanzelf bijzonder!

  1. Steek de EGG aan en laat de temperatuur oplopen tot ca. 200°C. Plaats het gietijzeren grillrooster in de EGG. Halveer de perziken en verwijder de pitten. Bedruip de perziken met de olijfolie.
  2. Gril de perziken in ca. 10 minuten goudbruin in de EGG. Bedruppel de perziken met 1 el honing en gril nog kort.
  3. Verdeel de perziken over een schaal en bedruppel met de overige honing. Scheur de mozzarella in reepjes en verdeel over de perziken. Maak af met de muntblaadjes en wat zwarte peper.

Lees hier alles over de Big Green Egg