Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
weerstand ingrediénten

Gesmoorde spitskool met chilibonen en kerrie

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de spitskool in 8 parten en verwijder de harde kern. Pel en snipper de knoflook. Verhit de boter in een pan en fruit de knoflook en de kerrie ca. 1 minuut. Leg de parten spitskool in de pan en bestrooi ze met zout en peper. Laat het geheel afgedekt ca. 10 minuten smoren op laag vuur.

  2. Giet de bonen over de spitskool en leg het deksel weer op de pan. Laat het geheel in ca. 5 minuten rustig warm worden. Was de peterselie en schud hem goed droog. Hak de peterselie fijn. Serveer de spitskool met de bonen en strooi de peterselie eroverheen. Lekker met brood en boter.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (2 stemmen)