Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Cover voor Gestoofd konijn met mosterd

Gestoofd konijn met mosterd

  • Gemiddeld

  • ca. 2 uur bereidingstijdca. 2 u. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng de konijnenboutjes op smaak met zout en peper en wentel ze in de bloem. Pel de uien en snijd ze in parten. Halveer de bol knoflook. Verhit de boter in een braadpan en bak er de konijnenboutjes ca. 5 minuten aan beide zijden op middelhoog vuur in. Voeg de ui, de knoflook en het venkelzaad toe en bak nog ca. 3 minuten.

  2. Blus af met de mosterd, de slagroom en 250 ml water. Was de tijm en schud hem droog. Bind de tijm met een stukje keukengaren bij elkaar. Voeg het bouillonblokje en de tijm toe. Leg het deksel op de pan en stoof de konijnenboutjes op laag vuur in ca. 1 uur gaar.

  3. Was de spinazie en laat hem goed uitlekken. Hak de spinazie grof. Neem het bosje tijm uit de saus en voeg de spinazie toe. Verwarm het geheel nog ca. 2 minuten rustig tot de spinazie geslonken is. Breng op smaak met zout en peper en serveer de konijnenboutjes direct met de saus en de spinazie.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)